Főépület

   

  Park Hotel a Balaton déli partjának közepén Balatonlellén, az egyik legkedveltebb üdülőhelyen található. Az üdülőváros dinamikusan fejlődő, évről-évre megújuló nyaralóhely. A szálloda Balaton parti övezetben, a vasútállomástól nyugatra kb. 800 méter távolságra fekszik. A gondosan ápolt, árnyas parkban helyezkedik el a főépület, amely kényelmes szobáival illetve 2-3 szobás apartmanjaival, júniustól augusztus végéig várja az üdülni vágyókat. A főépületben található a 250 fő befogadására alkalmas étterem, a recepció és egy drinkbár. 

  Szobák a főépületben

   

  A Park Hotel üdülőszálló 3 emeletes főépületében 84 db fürdőszobás szobával és 8 db 2-3 helyiséges családi apartmannal várjuk vendégeinket. Az egyhelyiséges szobákban 2 normál ágy található. Ezek a szobák 1 vagy 2 gyermek pótággyal (160cm) pótágyazhatóak. Az emeleti szobák erkélyesek, kertre nézőek.

  Apartmanházak az ősfás kertben

   

  A hotel parkjában a 3 db apartmanház összesen 15 db külön bejáratú, saját teraszos, konyha nélküli, 1-2 helyiséges, külön ágyas vagy összetolt ágyas apartmannal rendelkezik. A férőhelyek száma apartmanonként 2-6 fő.

  Rendezvényterem

   

  A 20-200 fő befogadására alkalmas rendezvényterem kiválóan alkalmas tréningek, konferenciák, továbbképzések, céges és családi rendezvények lebonyolítására. 

  Az ősfás park

   

  A hotel közvetlenül a Balaton partján, 4 hektáros árnyas ősparkban helyezkedik el. A parkban található egy játszótér, homokozóval, hintákkal, csúszdákkal, továbbá egy bográcsozó és kerti grillező. 

  Hotelanimáció


  A gyermekbarát szolgáltatásaink Vendégeink kellemes pihenését garantálják.

  A hotel előtti szabadstrand

   

  A hotelhez tartozó parti büfé közvetlenül a Balaton-partján, napközbeni nyitva tartással üzemel frissen sültekkel, lángossal, gyorsan elkészíthető ételekkel, alkoholos és alkoholmentes italokkal áll a vendégek rendelkezésére. A lassan mélyülő Balaton partja ideális a kisgyermekes családok számára.

  Rendezvények a Park Hotelben

  Esküvő 2018

   

   

  Elérhetőség

  Cím:    8638 Balatonlelle  Honvéd utca 40.
  Írjon emailt! Munkatársaink várják kérdéseit.